OGÉR wedding collections

OGÉR - Corneliani - Cesare Attolini - Orazio Luciano - Borriello - Fray - Finamore

1

Het opmeten

Wij zijn er ook voor de vaders, getuigen en vrienden. In OGÉR-stijl creëren we een gezellige, speciale setting in onze stores om samen de juiste kostuums aan te meten voor de onvergetelijke dag. 

2

Stofkeuze en details

Bij OGÉR heeft u de keuze in tientallen stoffen van diverse, wereldberoemde stoffenhuizen. Van Loro Piana tot aan Vitale Barberis; alleen de fijnste stoffen stellen wij beschikbaar voor u. Naast de stof, kunt u kiezen voor de maakwijze, knopen en handgestikte elementen.

3

Doorpassen

Zodra uw colbert, pak of shirt is geleverd vanuit Italië, nodigen wij u uit voor een tweede bezoek. Tijdens dit bezoek past u het item en zorgen onze Personal Advisors dat het item perfect past.

Shop the look

Shop the look

 • Stofkeuze en pasvorm

  Van klassiek wol tot mengsels van zijde of kasjmier, afkomstig uit de beste Italiaanse stoffenhuizen. Onze maatwerkspecialisten helpen u graag met het kiezen van de mooiste stoffen uit een breed scala aan kleuren en dessins.

  Voor de perfecte pasvorm van uw maatpak, -shirt en/of -jasje nemen wij uitgebreid de tijd om uw maten op te meten. Deze worden vervolgens gedeeld met onze Italiaanse kleermake
 • Stijlopties

  Onze veelzijdige stijlopties geven u alle controle over het ontwerp van uw maatkleding. Komt u bijvoorbeeld voor een maatpak, dan kunt u onder andere kiezen voor smalle of brede revers met een inkeping of een piek. Daarnaast zijn er vele opties in knopen, zakken, voering en meer. Personalisatie is ook mogelijk. In de binnenzijde van het pak, kraag of manchet kunt u bijvoorbeeld uw naam, een jaartal of een monogram laten borduren.
 • Ordering

  Het is onze taak om te zorgen dat het samenstellen van uw pak zo zorgeloos en soepel verloopt. Ongeveer vijf weken na de bestelling zullen wij u van harte verwelkomen om de maatkleding af te passen. Als er wijzigingen nodig zijn, zullen wij die gelijk in orde maken.
1 van 3

Wij helpen u graag om een op maat gemaakt trouwkostuum samen te stellen, geheel naar uw persoonlijke smaak en wensen

Binnen 4 tot 6 weken geleverd

*Cesare Attolini in zes weken

Maak een afspraak