OGÉR Home

Een vleugje luxe en verfijning

De OGÉR geurbeleving bij u thuis

Breng nu de iconische OGÉR geurbeleving in huis voor een extra vleugje luxe en verfijning in uw leefomgeving met de lancering van deze unieke gadget. Een geurmachine dat luxe en traditie ademt, in de letterlijke zin.

De speciaal ontwikkelde geur is ontworpen op oliebasis met alleen maar natuurlijke ingrediënten en gebaseerd op de potpourri geur die u kent uit onze winkels. Plaats de OGÉR Home Fragrance olie in de diffuser om de authentieke OGÉR geur in uw huis te vernevelen. 

Onze exclusieve OGÉR Home Box is nu voor u in beperkte oplage verkrijgbaar. Op deze pagina vindt u meer informatie over de OGÉR Home-lijn.

OGÉR HOME BOX

In de fluwelen OGÉR Home Box vindt u de gouden OGÉR Home Diffuser en twee flesjes met de OGÉR Fragrance olie.

OGÉR HOME DIFFUSER - Het elegante ontwerp en de moderne technologie zorgen ervoor dat de iconische OGÉR-geur consistent door uw leefruimte wordt verneveld, terwijl de machine een toevoeging is aan uw interieur. De OGÉR Home Diffuser maakt gebruik van een koude verstuivingstechnologie dat zonder water of warmte olie omzet in microdamp waardoor deze zijn geur en werking op en top behoudt.

OGÉR HOME FRAGRANCE - De luxe geur is ontworpen op oliebasis met alleen natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op de potpourri geur; een mix van bloemen, olieën en kruiden uit de Toscaanse heuvels. Meer achtergrondinformatie over de OGÉR geur leest u in de volgende alinea.

*Navullingen zijn beschikbaar in onze online store voor € 28,00 p.s.

Potpourri uit Toscane

Voor OGÉR is geur een belangrijk element als onderdeel van de ultieme luxe-ervaring. In 1990 is oprichter Oger Lusink tijdens de Pitti Uomo herenmodebeurs in Florence gezwicht voor de heerlijk ruikende potpourri van de Profumeria Santa Maria Novella. Een tijdloze en speciale geur, gemaakt van een bijzondere blend van kruiden, oliën en bloemen die typerend zijn voor de Toscaanse heuvels. De oorsprong ligt in de tuin van het klooster Santa Maria Novella, waarvan de wortels teruggaan tot het Florence van het jaar 1221. De geur is nog altijd te ervaren in de OGÉR stores en staat symbool voor ons merk. 

Pause

Unmute

"In 1990 is oprichter Oger Lusink tijdens de Pitti Uomo herenmodebeurs in Florence gezwicht voor de heerlijk ruikende potpourri van de Profumeria Santa Maria Novella."

Home diffuser