oger home

Een vleugje luxe en verfijning

de oger geurbeleving bij u thuis

Breng nu de iconische OGER geurbeleving in huis voor een extra vleugje luxe en verfijning in uw leefomgeving met de lancering van deze unieke gadget. Een geurmachine dat luxe en traditie ademt, in de letterlijke zin.

De speciaal ontwikkelde geur is ontworpen op oliebasis met alleen maar natuurlijke ingrediënten en gebaseerd op de potpourri geur die u kent uit onze winkels. Plaats de OGER Home Fragrance olie in de diffuser om de authentieke OGER geur in uw huis te vernevelen. 

Onze exclusieve OGER Home Box is nu voor u in beperkte oplage verkrijgbaar. Op deze pagina vindt u meer informatie over de OGER Home-lijn.

OGER HOME BOX

In de fluwelen OGER Home Box vindt u de gouden OGER Home Diffuser en twee flesjes met de OGER Fragrance olie.

OGER HOME DIFFUSER - Het elegante ontwerp en de moderne technologie zorgen ervoor dat de iconische OGER-geur consistent door uw leefruimte wordt verneveld, terwijl de machine een toevoeging is aan uw interieur. De OGER Home Diffuser maakt gebruik van een koude verstuivingstechnologie dat zonder water of warmte olie omzet in microdamp waardoor deze zijn geur en werking op en top behoudt.

OGER HOME FRAGRANCE - De luxe geur is ontworpen op oliebasis met alleen natuurlijke ingrediënten, gebaseerd op de potpourri geur; een mix van bloemen, olieën en kruiden uit de Toscaanse heuvels. Meer achtergrondinformatie over de OGER geur leest u in de volgende alinea.

*Navullingen zijn beschikbaar in onze online store voor € 28,00 p.s.

Potpourri uit Toscane

Voor OGER is geur een belangrijk element als onderdeel van de ultieme luxe-ervaring. In 1990 is oprichter Oger Lusink tijdens de Pitti Uomo herenmodebeurs in Florence gezwicht voor de heerlijk ruikende potpourri van de Profumeria Santa Maria Novella. Een tijdloze en speciale geur, gemaakt van een bijzondere blend van kruiden, oliën en bloemen die typerend zijn voor de Toscaanse heuvels. De oorsprong ligt in de tuin van het klooster Santa Maria Novella, waarvan de wortels teruggaan tot het Florence van het jaar 1221. De geur is nog altijd te ervaren in de OGER stores en staat symbool voor ons merk. 

Pause

Unmute

"In 1990 is oprichter Oger Lusink tijdens de Pitti Uomo herenmodebeurs in Florence gezwicht voor de heerlijk ruikende potpourri van de Profumeria Santa Maria Novella."

Home diffuser