OGER Maatwerk

Bij OGÉR bieden we een breed scala aan maatwerkopties aan. Voor elke gelegenheid helpen onze maatwerkspecialisten u verder met het creëeren van uw look exact afgestemd op de vorm en stijl die u graag wilt.

Maak een afspraak

OGÉR mtm collection

Corneliani - Cesare Attolini - Orazio Luciano - Borriello - Fray - Finamore - OGÉR

1

Het opmeten

U wordt door een van onze Personal Advisor in de store opgemeten. Of u nu voor een colbert, pak of shirt kiest, onze Personal Advisors hebben de juiste kennis om u correct op te meten.

2

Stofkeuze en details

Bij OGÉR heeft u de keuze in tientallen stoffen van diverse, wereldberoemde stoffenhuizen. Van Loro Piana tot aan Finamore; alleen de fijnste stoffen stellen wij beschikbaar voor u. Naast de stof, kunt u kiezen voor de maakwijze, knopen en handgestikte elementen.

3

Doorpassen

Zodra uw colbert, pak of shirt is geleverd vanuit Italië, nodigen wij u uit voor een tweede bezoek. Tijdens dit bezoek past u het item en zorgen onze Personal Advisors dat het item perfect past.

Shop the look

Shop the look

STOFKEUZE EN PASVORM

Van klassiek wol tot mengsels van zijde of kasjmier, afkomstig uit de beste Italiaanse stoffenhuizen. Onze maatwerkspecialisten helpen u graag met het kiezen van de mooiste stoffen uit een breed scala aan kleuren en dessins.

Voor de perfecte pasvorm van uw maatpak, - shirt en/of -jasje nemen wij uitgebreid de tijd om uw maten op te meten. Deze worden vervolgens gedeeld met onze Italiaanse kleermakers.

STIJLOPTIES

Onze veelzijdige stijlopties geven u alle controle over het ontwerp van uw maatkleding. Komt u bijvoorbeeld voor een maatpak, dan kunt u onder andere kiezen voor smalle of brede revers met een inkeping of een piek. Daarnaast zijn er vele opties in knopen, zakken, voering en meer. Personalisatie is ook mogelijk. In de binnenzijde van het pak, kraag of manchet kunt u bijvoorbeeld uw naam, een jaartal of een monogram laten borduren.

ORDERING

Het is onze taak om te zorgen dat het samenstellen van uw pak zo zorgeloos en soepel verloopt. Ongeveer vijf weken na de bestelling zullen wij u van harte verwelkomen om de maatkleding af te passen. Als er wijzigingen nodig zijn, zullen wij die gelijk in orde maken.

Pause

Unmute

Ieder seizoen staan de onderstaande tailors in onze stores voor unieke maatwerk events bij OGÉR. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Meet the tailors

Pino Luciano

Orazio Luciano

Andrea Finamore

Finamore

Massimiliano Attolini

Cesare Attolini

Carlalberto Corneliani

Corneliani

Giacomo Gausina

Fray

Gianluca Isaia

Isaia

Emanuele Maffeis

Emanuele Maffeis


Volledig voor u gemaakt

Binnen 4 tot 6 weken geleverd*

*Cesare Attolini in zes weken

Maak een afspraak