Loro Piana bomber jackets

Loro Piana bomber jackets

Voeg klasse toe aan uw outfit met een exclusief Loro Piana bomber jacket en ervaar een ongeëvenaarde uitstraling die nooit uit de mode raakt. Ieder Loro Piana bomber jacket is met uiterste zorg en oog voor detail vervaardigd en met een nadruk op kwaliteit, stijl en innovatie. 

Ervaar de luxe van hoogwaardige materialen en geniet van het kenmerkende vakmanschap van dit Italiaanse merk. Met een Loro Piana bomber jacket voegt u tijdloze klasse toe aan uw look, ongeacht de gelegenheid.

Luxe en comfort met hoogwaardige materialen

Onze Loro Piana bomber jackets onderscheiden zich door een exclusieve selectie van materialen die garantstaan voor luxe en comfort. Elk bomber jacket vertegenwoordigt een meesterwerk van vakmanschap. Breid uw garderobe bijvoorbeeld uit met een Loro Piana bomber jacket van Windmate® Stretch, een exclusieve combinatie van microvezel en kasjmier. Dit unieke materiaal is behandeld met een waterdichte en windbestendige bescherming, waardoor het een stijlvol en functioneel item is.

Naast onze exclusieve collectie Loro Piana bomber jackets, hebben we ook stijlvolle bodywarmers van dit Italiaanse modemerk in ons assortiment. Een Loro Piana bodywarmer is ideaal voor het tussenseizoen en biedt een ultieme combinatie van Italiaanse stijl en comfort.

Altijd de gewenste bescherming met een Loro Piana bomber jacket

Dankzij speciale en innovatieve behandelingen is een groot deel van de Loro Piana bomber jackets perfect voor zowel sportieve activiteiten als ontspannende momenten. Het Italiaanse modemerk laat zien dat stijl en comfort elkaar niet uit hoeven te sluiten, bijvoorbeeld door het gebruik van de innovatieve Storm System® technologie. Een Loro Piana bomber jacket afgewerkt met deze behandeling is niet alleen waterafstotend en winddicht, maar ook eenvoudig te reinigen. Zo omarmt u de elementen met vertrouwen en in stijl.

Een Loro Piana bomber jacket voor ieder seizoen

Of u nu een bomber jacket zoekt voor het zomerseizoen of voor de wintermaanden, Loro Piana heeft een luxe item voor elk seizoen en elke gelegenheid. Kies op warmere dagen voor een zomerse variant, zoals een Loro Piana bomber jacket van lichtgewicht linnen of katoen. Met een Loro Piana jacket met Rain System® behandeling trotseert u ook zomerse regenbuien in stijl.

Voor de koudere maanden biedt Loro Piana ook een verscheidenheid aan stijlvolle items. Het LP Ivy Bomber Jacket is een prachtig voorbeeld van tijdloze kwaliteit. Gemaakt van warm kasjmier en afgewerkt met een speciale Storm System® behandeling biedt dit bomber jacket een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.

Loro Piana bomber jackets bij OGÉR

Met trots mogen we vertellen dat OGÉR de exclusieve online aanbieder is van Loro Piana in Nederland. Ontdek onze exclusieve collectie Loro Piana bomber jackets en bodywarmers, online of in een van onze stores. Komt u langs in de OGÉR store? Onze Personal Advisors staan voor u klaar en adviseren u graag bij het samenstellen van de ideale outfit.