una Storia Sartoriale

Geworteld in traditie

De Italiaanse cultuur is diepgeworteld in het OGER DNA. Een cultuur dat zich kenmerkt door de vele familietradities; vanuit de keuken tot de garderobe. Alles draait om de combinatie van traditioneel vakmanschap en stijl, waardoor er hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Dit maakt het dat de kledingstukken, schoenen en accessoires van onze Italiaanse modehuizen ultieme luxeproducten zijn van wereldniveau. Ontdek nu de karakteristieke plekken en ontmoet de gastvrije, vakkundige mensen die schuilgaan achter onze merken.

Generatie op Generatie

Er wordt gezegd dat het een heel leven duurt om een ambacht onder de knie te krijgen. Onze Italiaanse familiebedrijven maken daarop geen uitzondering. Alle kennis het gebied van handgemaakte, lederen schoenen of kasjmier van de meest luxe garen worden doorgegeven van generatie op generatie. Merken die hiervan het bewijs zijn, liggen in idyllische plaatsjes zoals bijvoorbeeld Solomeo en Corridonia. Dé meester op het gebied van modieus kasjmier is Brunello Cucinelli en van de handgemaakte, lederen schoenen; Santoni.

''Ga met mij mee naar mijn kleermakers in Italië en de tranen staan je in de ogen''

OGER Lusink

Sartoriaal Napels

Onze Napolitaanse kleermakers zweren erbij dat het decennia lang voortdurende succes van hun familiebedrijven direct verbonden is met de geografische oorsprong van de ateliers. De prachtige ligging aan de kust en het warme weer; het draagt er allemaal aan bij. Een concreet voorbeeld is het ontstaan van het lichtgewicht, ongevoerde jasje; begin vorige eeuw ontwikkeld als gevolg van het warmere klimaat in Napels. Cesare Attolini, Orazio Luciano en Finamore ademen deze mentaliteit als authentieke, gerenommeerde namen in Napels.

La Storia Di Sartoriale

U ziet het eindproduct maar wat u niet ziet, zijn de uren die zijn besteed om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is. Het is tijd kennis te maken met de tailors en te ontdekken wat er schuilgaat achter de schermen van onze sartoriale merken. Bekijk de onderstaande video en treed in een atelier waar uw patronen worden gesneden en ieder knoopsgat met de hand wordt gestikt.

Pause

Unmute