Introducing; our favorite brands for summer

Santoni

Santoni begon zijn activiteiten in 1975 in Corridonia, in het hart van het schoenmakersdistrict in de regio Marcheregio van Italië. Aan het hoofd van het bedrijf staat nu Giuseppe Santoni, met de passie voor het vak van zijn vader en de visie van een wereldwijd, innovatief en veelzijdig merk.

De Santoni identiteit is onmiskenbaar. Kennis, ambacht en vakkundigheid zijn voor Santoni de kernwaarden en te herleiden in de onmiskenbare kwaliteiten van elk afzonderlijk item. Er zijn vandaag de dag meer dan vierhonderd schoenmakers werkzaam in de ateliers van Corridonia.

Santoni sneakers

Onder ons eigen OGER label produceren wij knitwear van hoge kwaliteit. Alle truien, vesten en polo’s worden vervaardigd in een fabriek in Italië waar ook de stof wordt geweven. De fijnste materialen worden gebruikt voor de truien en vesten van OGER Knitwear. De natuurlijke garens en de handmatige vaardigheid van alle stadia in het productieproces maken elke OGER Italian Knitwear item uniek en onmiskenbaar.

Shop OGER Italian Knitwear

Santoni dress shoes

Het Italiaanse jeansmerk bestaat sinds 1985 en maakt een legendarische selectie Italiaanse jeans. Ontwerpen op maat, details die het verschil maken en rijke materialen. De sterke punten van de collecties van Jacob Cohën benadrukkende extreme kwaliteit van de Italiaanse knowhow en onthullen een volledig Made in Italy DNA.

Shop Jacob Cohën