CONTINUERING SAMENWERKING YARDEN EN OGER CORPORATE FASHION STATEMENTS

CONTINUERING SAMENWERKING YARDEN EN OGER CORPORATE FASHION STATEMENTS

Afgelopen dinsdag 10 april hebben Yarden Uitvaartorganisatie en Oger Corporate Fashion Statements (OCFS) de samenwerking voor de aankomende vier jaar in Amsterdam bekrachtigd. OCFS zal de komende jaren weer ruim 700 Yarden-medewerkers kleden. De afgelopen jaren was OCFS al huisleverancier van de bedrijfskleding voor Yarden. Yarden heeft OCFS opnieuw de opdracht gegund vanwege het eigentijdse ontwerp, de prettige samenwerking en het ontzorgen van Yarden, onder andere op het gebied van voorraadbeheer.

Betekenisvol ondernemen

Ook de hoge mate van service, het op maat maken van alle kleding en de levering per vestiging waren van doorslaggevend belang. Yarden stelt naast goede service, hoge eisen aan kwalitatieve, duurzame kleding. De uitvaartorganisatie heeft betekenisvol ondernemen hoog in het vaandel staan en wil zoveel mogelijk samenwerken met partners die duurzaam werken. OCFS werkt volgens de ISO 9001 norm en is bewust bezig met de processen en de inzet van productiekanalen. Dit staat garant voor bewust en duurzaam ondernemerschap.

Draagcomfort en functionaliteit

De afgelopen periode hebben OCFS en Yarden nauw samengewerkt om een nieuw kledingpakket te ontwerpen en samen te stellen. De medewerkers van Yarden waren volledig betrokken bij het ontwerp. Zij weten als geen ander dat kleding bepalend kan zijn en iets uitstraalt richting nabestaanden. Hun ervaringen op dit gebied zijn meegenomen in het kledingontwerp. Naast uitstraling is ook rekening gehouden met draagcomfort en functionaliteit. Uit een selectie van kleuren en motieven zijn aubergine in combinatie met zwart de primaire hoofdkleuren geworden, met poederroze bloemmotieven voor de dames als ondersteunend accent. De kleurencombinatie sluit aan bij de huisstijl van Yarden. De medewerkers kunnen voor verschillende momenten een passend tenue samenstellen, afhankelijk van de gelegenheid en de functie. Het nieuwe tenue is ingetogen maar eigentijds en sluit aan bij de missie van Yarden om iedereen een goed afscheid te geven.

Terug naar blog