Introducing; our favorite brands for summer

Top 5 favorite brands

De aankomende vijf weken nemen wij u graag mee langs een aantal van onze favoriete merken. Leer het verhaal achter de merken kennen, ontdek de collecties en duik nog verder in de wereld van OGER. 

Fedeli

In 1934 is Luigi Fedeli het merk Fedeli gestart, in het hart van Monza. Kwaliteit is de leidraad van het succes van dit merk. Dit uit zich in luxe herenkleding, zoals T-shirts, truien en polo’s van de meest fijne materialen.

Shop Fedeli

Bekijk alles

Woolrich

De product design-ethiek van Woolrich is is puur, overwogen en consistent. De items ademen een design-gevoeligheid van stijlvolle duurzaamheid uit. De functionele benadering van het design is terug te zien in het gebruik van materialen en technologische productietechnieken.

Shop Woolrich

Bekijk alles

OGER Italian Knitwear

Onder ons eigen OGER label produceren wij knitwear van hoge kwaliteit. Alle truien, vesten en polo’s worden vervaardigd in een fabriek in Italië waar ook de stof wordt geweven. De fijnste materialen worden gebruikt voor de truien en vesten van OGER Knitwear. De natuurlijke garens en de handmatige vaardigheid van alle stadia in het productieproces maken elke OGER Italian Knitwear item uniek en onmiskenbaar.

Shop OGER Italian Knitwear

Bekijk alles